FOLLOW ME OKE . SAYANG KALIAN SAMPAI LEBAM !

Selasa, 27 September 2011

Surely , I'm not forgot you .

Assalamualikum.

Bajed letak title macam aku nak ber-speaking je kan sepanjang entri ni? Huish. Tolong aku weh. Tolong aku. Tolong aku ingat semula pada kenangan manis aku dengan dia. Dia. Syikin. Aku rindu dia. Tipu sangad kalau selame ni aku buad entri tak rindu dia. Ape kau cube sampai kan ni? Entah lawehh! Rase macam ade kodok telekat kat kerongkong aku ni. Dan ianye menyebab-kan aku cakap setengah jalan.

Whatever.

Aku sedih. Mase aku sedih aku tak suka ade gangguan. Aku lagi suka diam dan .... Urghh. Aku sebenar nye tak tahan tanggung kesedihan ini seorang diri. Serius aku cakap. Aku lagi suka menyendiri. Sorry to say this. I Love All My Friendsistaa. Tolong jangan fikir yang bukan-bukan. Percayalah. Aku sayang korang semua kawan aku. Aku tak suka kau cakap belakang. Kau tak suka aku, kau cakap depan aku.

Syikin.

Aku rindu senyuman ini.

Rindu lagi .

Kau punya senyuman.

Aku rindu tuh semua kawan. Aku percaye, aku mungkin tak akan miliki itu semua lagi. Aku rindu senyuman kau tuh. Aku rindu mate kau kawan. Aku rindu sama perangai kau. Seriusly, Syikin. I never forgot you friends.

#maen sembor aje inggeris tuh.

Kau semua boleh tengok luaran aku ni macam mane. Orang semua boleh kate aku ni sombong. Aku ni bajedd. Poyo nak mampuihh. Yelahh kann, aku boleh terime tuh semua. Aku tauh macam mane gaye aku lau jumpe ngan orang. Mahal sangadd nak bagi senyuman ikhlas. Aku bukan ape, aku tak tahu kenape. Tapi, korang tak tauh betape luluh nye hati aku dapat *** sebegitu. Awwch. Masyeh. Kau mungkin tak faham itu semua. Adat leteww.

Okay lahh, aku tak tahu nak bebel ape. Cume nak cakap, lame akaq tuh tak up-date blog. Rindu lahh dengan ayat-ayat gramatis dan puisi-puisi cinta tahik dia. Seriusly lahh sis. Erk?

Assalamualikum.

2 ulasan:

Saia Budax Lanun berkata...

Assalamualaikum, doakanlah mereka slalu jika koe benar2 menyayangi mereka... http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com

aini aliman berkata...

thanks wehh .